Veiligheid

Met het Dak Preventie Plan biedt Dakteam een duurzame onderhoudsoplossing voor daken van diverse cliënten. Samen met de cliënt wordt het Dak Preventie Plan opgesteld, specifieke onderhouds eisen en de beoogde levensduur van de daken is hierin mede bepalend.

Het Dak Preventie Plan omvat de volledige zorg voor uw dak;

  • Jaarlijks onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • Curatief onderhoud

Vooraf afgesproken bedragen voor onderhoud passend bij uw budget zonder verrassingen achteraf.

Dakteam Dakbeheer voert tevens Risico Inventatrisaties en Evaluaties uit (RI&E) om de gebouweigenaar te helpen aan de verplichte ARBO wet te voldoen. Hiermee neemt Dakteam de gebouweigenaar de zorgen rondom risico’s bij het betreden en werken op het dak uithanden. Dakteam Dakbeheer brengt de risico’s in kaart om ze vervolgens te beperken tot een aanvaardbaar niveau, natuurlijk volgens de eisen van de ARBO wet.

Om de veiligheid tijdens het betreden en het werken op dak te kunnen waarborgen gebruikt Dakteam producten van XSPlatforms. Dakteam is een gecertificeerd dealer van XSPlatforms producten en XSPlatforms ontwikkeld oplossingen voor het veilig werken op hoogte.

Dakteam plaatst onder andere; Kabelsystemen, vrijstaande borgingspunten, veiligheidshekwerken, ladderborgingspunten en kooiladders.

Vacatures

Wij hebben momenteel helaas geen vacatures

Bekijk onze vacatures

Contactgegevens

Daltonstraat 25
3335 LR  Zwijndrecht

Telefoon  078 - 681 69 62
E-mail info@dakteambv.nl

Scroll naar boven